Rólunk

Kedves Látogató!

 

Pár mondatot magunkról...

Családi vállalkozásként nyitottuk meg kis boltunkat extra/krém angol használt gyerekruhákkal 2013 május 4-én. Második kislányom születése után próbálgattam szárnycsapásokat a használtruhák bűvöletében,  környezetemben nagy sikerrel. Kihasználva az internet adta lehetőségeket szereztem be leányaimnak a szebbnél szebb angol ruhákat. Mára a kis bolt kinőtte magát, hiába bővítettük 70 négyzetméterre. Így a bolti eladást most követi a párhuzamosan működő webes értékesítés. Bízom benne, hogy meglévő vásárlóim így még gyorsabban értesülhetnek a szép, új ruhák érkezéséről, akik aztán személyesen továbbra is át tudják venni a kiválasztott szépséget az üzletben. A távolabb élők pedig 1-2 napon belül otthonukban tudhatják a megrendelt ruhákat. A szállítási információkban tovább böngészve, igazán egyedi kezdeményezéssel tudok kedveskedi.  Egyelőre a fertőparti lakosokon kívül a soproni anyukáknak.

Webshopunk magas minőségű új/újszerű gyermekruhát kínál alacsony árakon. Kis családi vállalkozásként, minden családtag kiveszi a részét a munkából, a ruhák beérkezésétől a csomagolásig. A fotók nem műtermi minőségűek, mi készítjük és minden mást is. Így tudunk alacsony árakon dolgozni. 

Célunk megnyerni, azt a vásárlói kört  akiknek az is szempont, hogy a ruha ne csak jó minőségű hanem különleges és egyedi is legyen.

Az árufeltöltés folyamatos, heti-kétheti rendszerességű, melynek időpontjáról Hírlevélben tájékoztatjuk regisztrált tagjainkat. A kuponos akciókról külön értesítést küldünk, valamint a Facebook oldalunkon  ízelítő is megtekinthető a frissen feltöltött ruhákból.

Reméljük, hogy a shop kínálata elnyeri tetszéseteket és elégedett, visszatérő vásárlói lesztek webáruházunknak.

 

Róbert Beáta

Lótusz gyerekruha