Általános Szerződési Feltételek

 

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.lotuszgyerekruha.hu oldal általános szerződési feltételeit,  továbbá adatkezelési elveit és magára nézve kötelezőnek ismeri el.
Jelen dokumentum nem minősül írásba foglalt szerződésnek, nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. A szerződés nyele: magyar. 
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén rendelkezésre állunk. 
E-mail cím: info@lotuszgyerekruha.hu
telefonszám: +36 30 411-4456

Üzemeltető: 

Tulajdonos: Róbert Beáta e. v.

Székhely: 9444 Fertőszentmiklós, Agghegy 8.
Adószám: 67462032-1-28
Bankszámla: Raiffeisen Bank 12094318-01543862-00100008
E-mail: info@lotuszgyerekruha.hu

 

Szolgáltatások köre: 


Webáruházunk új és használt gyermekruhákat, cipőket, felnőtt és gyerek kiegészítőket kínál vásárlói számára.
A megjelenített termékeket kizárólag online, a www.lotuszgyerekruha.hu webáruházon keresztül lehet megvásárolni.
A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt Általános Forgalmi Adót.

Megrendelés menete: 

A vásárlást történhet regisztációval és anélkül is. Minden termékből csak 1 db van, ezért a kosárba rakott termékek nem jelentenek megrendelést. Egyszerre több vásárló is kosarába rakhatja ugyanazon tételt, viszont a megvásárlás gombra kattintva lesz tényleges a vásárlást. A megrendelés elküldésénél felugró ablak jelzi, ha közben más már megvásárolta az adott terméket. 

A megrendelés elküldésekor autómatikus levél megy a megadott mail címre, majd a megrendelés feldolgozása során és a szállítás megkezdése előtt is. A szállításról és a személyes átvételek lehetőségéről bővebben a szállítási információl menüpont alatt olvashatsz. 

Garancia:

Visszavásárlási garancia: A webáruház biztosítja minden vásárlójának a jogot, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól.

A 17/1999. évi (II.5.) kormányrendelet értelmében a távollévő felek között kötött szerződések esetében a Vásárló indoklás nélkül 21 munkanapon belül, elállhat a vásárlástól. Kérjük az elállási szándékot e-mailben, vagy levélben jelezni. A 21 napos határidő az elállási szándék bejelentésére vonatkozik, a termék visszaküldésének időpontját és módját kérjük egyeztetni.

A termék visszajuttatható kizárólag ajánlott küldeményként a Lótusz Gyerekruha címére.

A visszaküldés költsége a vevőt terheli de cserecsomagként ingyenes.

A vevő kérése szerint az áru ellenértékét 30 napon belül visszautaljuk a vevő által megadott számlára, vagy egy későbbi vásárláskorbeszámítjuk a vételárba.

Minőség:

A minőséget minden esetben feltüntetjük a termék adatlapján, kategóriáink a következőek: 

- Új, címkés ( bolti címkével ellátott új termék )

- Új, címke nélküli ( A termék új, csak a bolti címke hiányzik róla )

- Újszerű ( a használat a lig látszik rajta )

- Hibátlan ( észre vehető a használat, de kifogástalan, utcai viselésre alkalmas )

-Jó ( hibátlan, de kisebb bolyhosodás, esetleg több mosás meglátszik rajta)

 

Minden esetben a hibákat igyekszem feltüntetni!

Ha esetleg ilyen előfordulna kérjük jelezni az info@lotuszgyerekruha.hu címen, természetesen ebben az esetben nem a Vevőt terheli a visszaküldés költsége.

Méretek:


A ruhák nemek és méretek szerint csoportosítva találhatóak meg kínálatunkban.

A gyártók által feltüntetett méretek szerint kerülnek a kategóriákba,  a termékek leírásánál pedig feltüntetjük az általunk mért adatokat is, ezt feltétlenül kérjük figyelembe venni, mert a ruhák méretezése gyártónként eltérő lehet!

Felsőknél, lányruháknál:

hossz : válltól az aljáig

szélesség : a hónaljnál mért szélesség (fektetve mérve!)

ujjhossz: nyaktól az ujj végéig

Nadrágoknál, szoknyáknál:

hossz: deréktól az aljáig

derék : a derék szélessége nyugalmi állapotban (ha szabályozható ezt feltüntetjük)

belső szárhossz: a belső száron, az ülep varrásától az aljáig

váll-ülep hossz: kantáros nadrágoknál, bodyknál a vállrésztől az ülepvarrásig

Adatkezelés: 

Az adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény  5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor. Az adatkezelések tekintetében a hozzájárulást a Vásárló a honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.
Az adatkezelés célja a megrendelések teljesítése, kiszállítása illetve a hírlevélre feliratkozottak részére hírlevelek kiküldése.
Személyes adatok köre:

Vásárlónak regisztráció során az alábbi adatokat kell megadnia:
- név (vezeték- és keresztnév)
- e-mail cím
- szállítási és számlázási cím
- telefonszám
Hírlevélre történő feliratkozáshoz az alábbi adatokat kell megadni:
- név
- e-mail cím

Kuponos akcióra történő feliratkozáshoz az alábbiakat kell megadni:

- gyermek neme

- születési ideje

Az üzemeltető a megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. A Vásárló a honlap használatával kötelezettséget vállal arra, hogy az általa szerkeszthető és honlapon megjelenő tartalmak, megadott adatok, információk harmadik fél, valamint az üzemeltető jogát illetve jogos érdekeit nem sértik.

A Vásárló személyes adatainak kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. Az adatok törlése bármikor kérhető az info@lotuszgyerekruha.hu címen.

Az üzemeltető az adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki harmadik fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben arra a megrendelés feldolgozása, vagy a webáruház üzemeltetése miatt szükség van. (Pl: futárszolgálat a megrendelés kézbesítéséhez).
Az üzemeltető az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

 

Jelmez kölcsönzés:

Minden jelmez számozott, kizárólag a webshopon keresztül foglalható! A közösen aláírt bérleti szerződés, pontosan leírt tudnivalók és szabályok betartására kötelezi a bérlőt.

A kaució mértéke 2000,- ft / jelmez, melyet a visszahozatalkor visszaadunk a bérlőnek, amennyiben a visszahozott jelmez állapota a kiadásnak megfelelő állapotával megegyezik.

Szükség van kaucióra arra az esetre, ha eltörik véletlenül egy korona, egy varázspálca, szétszakad egy maszk. Ilyenkor nem jár vissza a kaució díja. Apró sérülések beleférnek a kölcsönzési díjba, ezt a jelmez visszahozatalakor, átnézés után beszéljük meg.

 A jelmezeket méret szerint is csoportosítottuk, hogy könnyebb legyen a választás. Érdemes megnézni több kategóriát is. Minden jelmez a leírásnak megfelelő kellékeket tartalmaz.

Amennyiben a kölcsönzött jelmez nem kerül vissza az üzletbe a megállapodásban leírt időpontra, úgy a jelmez teljes vételárát, illetve a további kölcsönzésekből származó kárt köteles a kölcsönző személy megtéríteni. Ennek díja minden jelmeznél 20.000,- Ft.

Amennyiben a jelmezt a bérlő nem viszi el a visszaigazolásban szereplő napon, úgy a bérlési szándék törlődik, és másnap újra kölcsönözhető az adott jelmez.

A jelmez kölcsönzőhöz használt összes fotó és képanyag a Lótusz Gyerek és Felnőtt ruha tulajdona. Ezek felhasználása minden esetben írásos engedélyhez kötött.

Az ÁSZF-ben leírt feltételeket az online jelmez foglalással a bérlő elfogadja, a bérlési feltételeket tudomásul veszi.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

  •