Egész éven át bérelhető komplett jelmezek ONLINE! Csak paróka bérlés : 500,- Ft / db Kizárólag személyes átvételi lehetőség van!

Egész éven át bérelhető komplett jelmezek ONLINE!
Csak paróka bérlés : 500,- Ft / db
Kizárólag személyes átvételi lehetőség van!
Több, mint 350 db jelmez közül válogathatsz. Amennyiben nem szezonban, azaz a farsangi időszakban szeretnél kölcsönözni, úgy e-mailben vagy telefonon tudunk egyeztetni. További információkért lépj tovább!

 

A jelmezkölcsönzőnk 2019 januárban indult, tehát nagyon szép új, újszerű jelmezeket találsz a kínálatban. A jelmezeket méret szerint is csoportosítottuk, hogy könnyebb legyen a választás, de azt tudnod kell, hogy a jelmezek méretezése nem egyforma a ruhákéval, így gyakran találunk 1-3 év, 3-5 év, 5-7 év, 7-10 év méretezésű jelmezeket is, amik több méretet is magukban foglalnak. Érdemes megnézni több kategóriát is. Minden jelmez a leírásnak megfelelő kellékeket tartalmaz.

Szükség van kaucióra arra az esetre, ha eltörik véletlenül egy korona, egy varázspálca, szétszakad egy maszk. Apró sérülések beleférnek a kölcsönzési díjba, ezt a jelmez visszahozatalakor, átnézés után beszéljük meg. A fővárosi jelmez kölcsönzők kauciójával szemben nálunk minimális összeg 2000,- Ft került kiszabásra, melyet visszahozatalkor visszaadunk.

Amennyiben a kölcsönzött jelmez nem kerül vissza az üzletbe a megállapodásban leírt időpontra, úgy a jelmez teljes vételárát, illetve a további kölcsönzésekből származó kárt köteles a kölcsönző személy megtéríteni.

Parókák egész éven át 500,- / db áron bérelhetők!

A jelmezeket nagy gonddal válogattunk, gyűjtöttük és dolgoztuk fel. Kérünk titeket, hogy vigyázzatok a kölcsönzött jelmezre!

 

Kérem, várjon... Kérem, várjon...